19 persones denunciades per incompliment de la norma Anticovid

135

Agents de la Policia Local de Formentera i de la Guàrdia Civil de l’illa varen denunciar ahir cap a les 19.15h a 19 persones per incompliment de la normativa sanitària.

Cap a les 19h un particular va donar un avís de què hi havia una trentena de persones sense mascareta, ni respectant la distància de seguretat i reunides a un varador de la zona de Migjorn. Els agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil es personaren al lloc dels fets i varen identificar a 19 persones que estaven reunides, sense respectar la normativa de reunions socials a la via pública, de màxim 6 persones de 2 nuclis de convivència, i sense mascareta.

Els agents varen interposar sancions per aquests dos incompliments de la normativa sanitària. Ara la direcció general d’Emergències i Interior tramitarà els expedients.

La presidenta del Consell de Formentera ha tornar a fer una crida a la responsabilitat a la ciutadania i ha demanat que compleixen rigurosament la normativa de seguretat sanitària.
“Ens trobam en una bona situació a nivell epidemiològica després de moltes restriccions que ens han afectat a tots i estem a les portes de la temporada turística. Sabem que la situació es pot capgirar ràpidament i posar en risc tant la nostra salut i la dels nostres veïns, com la nostra economia”. “No es just que per uns pocs irresponsables posem tot sacrifici i el camí fet en perill”, ha afegit.
Per últim Alejandra Ferrer ha demanat la col.laboració ciutadana a l’hora de realitzar denúncies per trobar quan abans els incompliments.
Recordem que també ahir a la tarda la Policia Local va aixecar un acta al local Ses Roques de Sant Ferran, per incompliment de la normativa sanitària. L’acta també respon a incompliments de la normativa sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19.

Durant el cap de setmana la Policia Local juntament amb la Guàrdia Civil reforçaran els controls i inspeccions, es realitzaran també controls amb Drons per poder arribar a les zones més aïllades.