2 nous casos a Formentera amb símptomes lleus i empitjora la pacient de 79 anys

1425

Avui hem conegut dos nous casos positius de Coronavirus a Formentera amb símptomes lleus i que seran atesos al seu domicili per la Unitat Volant d’atenció al Covid-19.
D’altra banda la dona de 79 anys que va ingressar a Can Misses el 4 d’abril, va sol·licitar el trasllat voluntari a Policlínica del Rosario des de Medicina Interna, i al cap d’uns dies el seu estat de salut ha empitjorat, pel que està ingressada a l’UCI amb pronòstic d’estable dins de la gravetat.
D’aquesta manera a Formentera queden actius 5 positius, 2 a Can Misses, a Medicina Interna, l’home de 43 anys que va abandonar l’UCI i la dona de 86 anys, ambdós evolucionen favorablement.
Amb ells hem de sumar l’alta de l’UVAC del passat mes d’abril, amb el que el nombre de casos acumulats a Formentera es de 6.

Pitiüses

Les Pitiüses tenen 90 casos actius per Coronavirus en aquest dimecres, dos menys que ahir, després que s’hagin produït 4 noves altes definitives que estaven a Medicina Interna de Can Misses. 50 dels pacients estan hospitalitzats i 12 d’ells en les unitats de cures intensives.

Balears
En el conjunt de les Balears, repunta el nombre de morts i nous casos, després de la setmana santa, amb 7 nous decessos i 35 nous infectats. En total a les illes han mort 125 persones amb Coronavirus i s’han detectat 1.606 casos fins al moment.
La bona notícia és la de les 881 persones que s’han recuperat de la malaltia.