43 migrants han arribat aquest cap de setmana a Formentera

31
Imatge d'arxiu d'una pastera arribada a es Cupinà

15 homes d’origen algerià van ser interceptats ahir al migdia per la Policia Local i la Guàrdia Civil quan es trobaven al marge de la carretera de la Mola, molt a prop del camí des ram, a on havien arribat amb una pastera.
Els homes, tots ells en bon estat de salut van aturar a un ciclista i li van demanar que avises a la policia per a poder entregar-se. Així ho va fer el ciclista i al cap d’uns minuts es van personar diverses unitats de la policia i la benemèrita.
Ahir a la nit a les 22.10 va arribar una altra pastera a la zona d’es Copinar a Migjorn amb 14 migrants, tots homes i que van ser interceptats en terra per la Guàrdia Civil.
D’altra banda aquesta passada matinada ha set localitzada, a les 2 i 45 una nova pastera que ha fet terra a Cala Saona i han set detinguts els 14 ocupants en aparent bon estat de salut.
Els 43 detinguts han set traslladats a Eivissa per posar-los a disposició de la Policia Nacional després de passar les proves de la Covid i se’ls obrirà expedient de repatriació.
13 migrants més a Eivissa
Aquest matí ha set localitzada a Sant Josep una altra pastera a la zona de Cala Jondal a Eivissa amb 13 ocupants que han set interceptats per la Guàrdia Civil i la Policia Local.