70 places disponibles a l’IES Marc Ferrer

147
Alumnes d'FP de l'IES Marc Ferrer

L’Institut Marc Ferrer de Formentera disposa encara de 70 places per a cursar estudis de Formació Professional en les famílies d’Hoteleria i Turisme, Administració d’Empreses o Serveis Socioculturals i a la Comunitat en l’atenció a Persones en Situació de Dependència, pensant en la posada en marxa pròximament de la residència de Formentera
La Formació Professional ofereix unes estadístiques a Formentera pràcticament del 100% dels antics alumnes amb feina de qualitat i alt sou i molts que han muntat el seu propi negoci o han millorat els de la família.
Les classes començaran a finals de setembre, total flexibilitat en la incorporació a les aules, horari presencial de matí o tarda segons família.
FAMÍLIA HOTELERIA I TURISME:
CUINA: 2 cursos BÀSICS d’iniciació en l’art culinari
CUINA i PASTISSERIA: 2 cursos de GRAU MITJÀ, on aprendre elaboracions més sofisticades
per una restauració més PRÈMIUM amb un alt grau d’adquisició de coneixements i
continuació dels estudis bàsics.
SERVEIS DE RESTAURACIÓ: 2 cursos de GRAU MITJÀ als quals obtenir una formació adient al turisme del segle XXI, amb una alta qualificació, coneixements de Sommelier, Cambrer, Cocteleria, show cooking o preparació davant del client i Comunicació i Atenció als Clients.

FAMÍLIA ADMINISTRACIÓ D’EMPRESES:
GRAU MITJÀ d’Administració i Gestió: 2 cursos amb titulació i qualificació professional on adquirir coneixements i habilitats per portar la comptabilitat a una pime, treballar a una gestoria o assessoria, Màrqueting digital i Ecommerce, atenció al client a qualsevol comerç, tot això fent pràctiques reals a una empresa.

FAMÍLIA SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT:
GRAU MITJÀ Atenció a Persones en Situació de Dependència a les Illes Balears
Amb l’obtenció del títol de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència, que habilita per treballar al Casal de Majors, Centres de Salut i com autònom donant suport a un col·lectiu amb necessitats d’assistència com per exemple són els nostres majors, persones amb necessitats especials físiques i psíquiques, etcètera.
Podeu sol·licitar informació i matrícula al telèfon 971321222, a l’institut a Secretaria i en línia a la direcció http://formacioprofessional.caib.es