81 petites empreses de Formentera rebran 7,3 milions de les ajudes del fons estatal

39
Francina Armengol acompanyada de la consellera Rosario Sánchez i del conseller Iago Negueruela.

Un total de 81 petites empreses de menys de 10 treballadors de Formentera rebran a partir de la setmana vinent una part dels 7,3 milions d’euros de la línia 2 d’ajudes directes de l’Estat per a fer front a l’efecte de la Covid-19.
En el conjunt de l’arxipèlag Un total de 4.721 petites empreses de menys de deu treballadors rebran ajudes per un import de 334 milions. Aquest dijous s’ha publicat la segona línia de convocatòries de la injecció de 855 milions d’euros de fons estatals per a pal·liar els efectes de la pandèmia. Segons el Govern està previst que la setmana vinent els beneficiaris puguin rebre el cent per cent de l’import sol·licitat.
El sector de l’hostaleria acumula el 40 per cent de les ajudes, en total 129 milions a repartir en 1.746 empreses.

Mentre que per Illes, Mallorca rep 237 milions d’euros amb 3.383 sol·licituds, seguit d’Eivissa amb 64 milions i 756 peticions; Menorca amb 25 milions i mig miler de petites empreses; i Formentera amb 7 milions d’euros per a 81 beneficiaris.
Amb aquesta segona línia d’ajudes se sumen un total de 7.400 empreses i autònoms que s’han pogut beneficiar de les ajudes de l’Estat. Està previst que dimarts que ve es pugui convocar la següent resolució per a petites i mitjanes empreses. Amb tot, està previst que a final de mes es pugui repartir la totalitat dels 855 milions d’euros de l’Estat.