A Formentera queden 30 casos actius de Coronavirus

16

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha detectat 3 nous positius a la nostra illa en les darreres hores, però les altes, deixen el total de positius en 30, quatre menys que en la jornada anterior.
Tan sols un dels pacients es troba hospitalitzat a l’UCI de Can Misses, els 29 restants es recuperen a ca seua, lleus o asimptomàtics i atesos per Atenció Primària. Alguns d’ells són turistes i estan hostatjats a l’hotel pont de Ca Marí.
Eivissa suma una nova mort
D’una altra banda un pacient que estava ingressat a la Policlínica del Rosario ha mort. S’han detectat 55 nous casos i s’han donat 58 altes mèdiques, el que deixa el nombre de curats a les Pitiüses en 946 des que va començar la pandèmia.
En el conjunt de les Pitiüses, els pacients actius han descendit per primera volta, mes i mig després de pujades diàries i es queda en 811 malalts.
D’aquestes 59 estan hospitalitzades a Eivissa i les 752 restants estan en seguiment domiciliari. També es comptabilitzen 56 professionals sanitaris en vigilància dels quals 18 són positius.