Amb setembre arriba el Formentera Zen 2021

33

Del 24 al 26 de setembre, se celebrarà la 7a edició del Formentera Zen. Es tracta d’un esdeveniment dedicat al benestar holístic, els assistents podran gaudir de classes magistrals, tallers i xerrades sobre dermatologia, cosmètica, bellesa, psicologia, psiquiatria, divulgació científica i de benestar, nutrició, cuina per lots, benestar a casa, exercici físic o ioga.
Igual que ja va succeir el 2020, en aquesta edició es respectaran totes les mesures de seguretat sanitària vigents en el moment de la celebració del Formentera Zen. Així, l’aforament d’enguany està fixat actualment en un màxim de 150 persones i ja compta amb 100 inscrits.
Les inscripcions es poden fer en la web del certamen, on també apareix el programa de les jornades i la informació sobre els ponents. Els residents de Formentera tenen un descompte del 50% sobre el preu general.
Formentera ofereix un marc únic i incomparable per la seva llum, el silenci i la bellesa, per viure una experiència de salut, benestar i felicitat, segons destaquen des de l’organització.