Andrea Romero a les portes de la final del Campionat d’Espanya

27

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Madrid el Campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta, en el qual ha participat l’atleta “virota” Andrea Romero. En la semifinal dels 1.500 metres la formenterera va quedar en sisena posició i per poder classificar-se hauria d’haver assolit la cinquena posició. Segons ha manifestat avui, l’atleta: “Avui ja estic menys decebuda, les companyes que van quedar pel davant tenien millors temps, però la veritat és que anava molt il·lusionada i ahir m’ho vaig prendre bastant malament”. Això si, l’atleta no perd l’optimisme en declaracions a Formentera Ràdio: “Això em serveix per aprendre, seguir entrenant i agafar més força per l’aire lliure, que és el que em toca ara”.
La setmana vinent Romero participarà en el Campionat d’Espanya de Cros i després serà el moment de descansar i preparar la competició a l’aire lliure.
Òscar Santos, setè en els 1.500
El també formenterer Òscar Santos va quedar en setena posició en la prova dels 1.500 metres, defensant els colors de l’Unicaja Jaén Paraiso Interior, club al qual pertany l’atleta.