Antoni Jesús Sanz és el nou diputat per Formentera al Parlament

12
Antoni J. Sanz a la sessió plenària d'aquest matí

Aquest dimarts, el formenterer Antonio J. Sanz ha pres possessió com a nou diputat per la coalició GxF, PSOE i EU, substituint a Sílvia Tur Ribas.

El nou diputat ha volgut deixar clares les línies generals a seguir als següents períodes de sessions. Per un costat, la necessitat que la base del 061 sigui una realitat al més aviat possible, per a tot l’any i no només a l’estiu. Per l’altre, la d’avançar en la transició energètica que Formentera i les Illes necessiten; en aquest sentit, aposta per avançar en la reducció de les emissions de carboni i l’establiment d’energies netes, com en el cas de la subestació des Ca Marí, de la que demana el desmantellament de la turbina elèctrica o la seva descarbonització. Finalment ha fet referència a la voluntat d’acabar quan abans el procés per garantir una regulació del fondeig de vaixells al litoral, així com que s’aconsegueixi desenvolupar el reglament de transport marítim establert a la llei balear.

Segons Antonio J. Sanz: “Establiré els ponts necessaris amb el Govern per aconseguir el que volem”. A més, ha volgut deixar clar que “és un orgull ser el diputat per Formentera i la meva tasca al Parlament serà al servei de totes i tots

El nou diputat s’adscriurà al Grup Mixt, juntament amb Més per Menorca, conforme a l’acord de govern a Formentera, i compaginarà la tasca de diputat amb la conselleria insular de Medi Ambient. Fins al 2007, Sanz ha estat docent i gestor de la qualitat al Centre d’Estudis TAES de València i, des de llavors, ha desenvolupat diverses responsabilitats a l’Hospital de Formentera, així com a enginyer en energies renovables.