APNEEF, Ibiza Preservation y S.D. Formentera destinatàries de les donacions del Beso Beach

134

Aquesta tarda el Beach Club, Beso Beach ha fet entrega com és tradicional dels seus xecs solidaris destinats a entitats socials i mediambientals.
Les escollides enguany han set Ibiza Preservation per la seva tasca en defensa del medi ambient de les Pitiüses, l’entitat que vetlla per les persones amb necessitats especials d’Eivissa i Formentera, APNEEF i finalment els equips infantils de futbol de la Societat Esportiva Formentera. Les dues primeres han rebut 6.000 euros cadascuna i l’entitat esportiva, 3.000.
Totes les entitats han mostrat l’agraïment per l’aportació, però sobretot “pel reconeixement que això implica al nostre compromís amb la societat”.
La parella formada pels carismàtics Angie López i Rafa Viar han manifestat que “Som uns privilegiats de poder oferir el nostre negoci en un entorn màgic com aquest i el mínim que podem fer és ser agraïts i ajudar a aquells que ajuden a conservar-ho”.
El Beso Beach va néixer a Formentera, en un establiment a peu de la platja de Cavall d’en Borràs, fa 10 anys i ha donat com a fruit una cadena d’establiments present a Formentera, Eivissa i Sitges.