Aquest cap de setmana teatre per a adults amb “Matrimoni per Medecina” i per a infants amb “La màgia dels colors”

30

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de desembre, a la Sala de Cultura (Cinema), es presentaran dos espectacles teatrals a l’illa, en el marc del programa d’activitats de les festes de Nadal.

Teatre adreçat al públic adult

El primer espectacle tindrà lloc el dissabte 10 de desembre, a les 20.30 h, amb la tornada del Grup de Teatre des Cubells, que representarà la nova comèdia teatral dirigida a públic adult, “Matrimoni per medecina”. En aquesta obra, en Bartomeu de Ca n’Ai des Cubells es pensa que pateix totes les malalties conegudes i per descobrir. Com que necessita atencions constants, es fa la idea que si la seva filla es casa amb un metge el tindrà disponible cada dia i li resoldrà tots els seus problemes, però aconseguir-ho no serà tan fàcil com es pensa.

Teatre adreçar al públic infantil

D’altra banda, el diumenge 11 de desembre, a les 18.00 h, els més petits podran gaudir de “La màgia dels colors”, una obra recomanada per gaudir de Nadal amb tota la família, un espectacle de màgia, lúdic i educatiu, on els colors ajudaran a posar nom a les emocions.

Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 7 € l’obra Matrimoni per Medecina i 4 euros La màgia dels colors. El preu reduït, amb el 50% de descompte, és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, menors de 25 anys, persones amb diversitat funcional, famílies monoparentals i famílies nombroses.