Atletisme i Patinatge a la Memorial John Tunks, aquest dimarts

19

Aquest dimarts, 8 de desembre, se celebrarà la XLII Mini Marató-Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració del Consell de Formentera. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 kilòmetres de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km.
Enguany, per mor de la covid i en compliment de les mesures de seguretat, no se celebraran les proves per categories de sub-12 per davall, que es disputaven pels carrers de Sant Francesc. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori fins a la sortida de la prova i immediatament després de l’arribada. Tampoc hi haurà l’acte d’entrega de premis, que es donaran a l’arribada.

Inscripcions
Les inscripcions per la cursa de 12 kilòmetres ja estan exhaurides i encara resten obertes per la cursa de 2,8 quilòmetres destinada a categories inferiors, que surt de Sant Ferran. Cal recordar que la inscripció en aquesta edició de la prova ha estat de franc en totes les categories. Al web www.elitechip.com es poden completar les inscripcions i trobar tota la informació relativa a la prova. També es podran fer inscripcions in situ, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, per les categories on encara quedi aforament disponible, el dia de la prova i una hora abans del seu començament, és a dir, fins a les 10 h. La retirada de dorsals es farà a partir de les 9:30 h i fins a les 10:30 h al mateix lloc.

Horaris de les sortides
10:30 h Sortida Cursa de Patinatge única categoria.
11:00 h Sortida Mini Marató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km.
11:40 h aprox. Sortida 2,8 km des de Sant Ferran.

Talls de vies
Cal recordar que tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d’aquestes. Així, restaran tancades des de les 10.30 h fins a les 13.00 h les carreteres: PM 820 des de La Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina-Es Pujols-Sant Ferran.
L’organització posa a disposició un servei d’autocar de franc d’anada i tornada des del port de la Savina fins a la sortida a Sant Francesc per als participants de fora de l’illa.