Campanya de micromecenatge cultural per a Espai F

25
"Nautae" un dels muntatges d'Espai F

El col·lectiu Espai F és una “fàbrica” de projectes culturals. El més important d’ells és la gestió de La Casa del Poble de La Mola, de la que es van càrrec ara fa tres anys, convertint aquest espai en un bullidor d’activitat de tota classe.
També produeixen produccions teatrals amb notable èxit a Formentera i fora de la nostra illa, fins i tot internacionalment.
I el seu darrer projecte, del que ja preparen la tercera edició és la Mostra de Noves Dramatúrgies “Inhòspit”, així com de futur com el “Festival de Música al Far LLUN3S“.
Micromecenatge
Espai F ha llançat una campanya de recaptació de fons per aquests projectes a través del micromecenatge amb el qual donar suport a la seva activitat cultural. La campanya està dirigida als residents de Formentera, amb una aportació de 50 euros anuals. Els mecenes obtindran descomptes i entrades gratuïtes en totes les activitats del col·lectiu.
Mecenàs va ser un polític de l’antic imperi romà, que va convertir la seva residència en punt de trobada dels literats. Aquesta generositat ha fet que encara es conservi el seu cognom per a referir-se als patrocinis econòmics en matèria cultural.
Us podeu informar de com fer-ho en el correu electrònic: espaifrumentaria@gmail.com