Campus esportius del Consell de Formentera

25

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, organitza dos campus d’estiu esportius pe donar una oferta alternativa als infants per passar les vacances d’estiu.El campus d’Atletisme Divertit i el campus d’Activitats Aquàtiques i Motrius que es realitzen al Poliesportiu Antoni Blanc i la Piscina Municipal.

El pròxim dimecres 15 de maig s’obri el termini d’inscripció del campus d’Atletisme Divertit.

Les inscripcions es poden realitzar al Poliesportiu Antoni Blanc en horari de 8.00h a 21.00h o a través l´OVAC. L’ordre d’inscripció serà per número de registre d’entrada i de pagament.

En cas d’haver completat el màxim d’alumnes es confeccionarà una llista reserva per futures baixes i tindran prioritat els alumnes que s’hagin inscrit els dos mesos d’estiu.

La inscripció no serà vàlida si no es du a terme el pagament al Poliesportiu.
L’horari d’aquest campus és de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres. També presten un servei d’escola matinera per les famílies que necessiten portar els nens/es abans d’aquest horari; s’ofereix cada matí de 8.00h a 9.00h.

Aquest campus comença l’1 de juliol i finalitza el 30 d’agost compta amb 5 monitors i té una capacitat de 50 infants d’entre 3 i 7 anys. Els infants practiquen psicomotricitat, treballs manuals, natació divertida, habilitats saludables, i arts plàstiques entre altres activitats.

Activitats Aquàtiques i Motrius
Les inscripcions per al campus d’Activitats Aquàtiques i Motrius es faran entre el 27 de maig i el 7
de juny al Poliesportiu Antoni Blanc en horari de 8.00 h a 21.00 h o a través l´OVAC.

L’ordre d’inscripció serà també per número de registre d’entrada i de pagament. En cas d’haver completat el màxim d’alumnes es confeccionarà una llista reserva per futures baixes i tindran prioritat els alumnes que s’hagin inscrit els dos mesos d’estiu. La inscripció no serà vàlida si no es du a terme el pagament al Poliesportiu.
L’horari d’aquest campus és de 9.00 h a 14.00 h/14.30 h, de dilluns a divendres. També presten un servei d’escola matinera per les famílies que necessiten portar els nens/es abans d’aquest horari; s’ofereix cada matí de 7.45 h a 9.00 h.
Aquest campus comença l’1 de juliol i finalitza el 13 de setembre compta amb 8 monitors i té una capacitat per 80 alumnes nascuts a partir de 2014. Aquest campus es coneixia abans com el de Natació Sincronitzada, i ara es diu d’Activitats Aquàtiques i Motrius perquè engloba millor totes les
activitats que es realitzen, que van des d’activitats aquàtiques, d’expressió corporals i altres complementàries.
El 27 de juliol els alumnes d’aquest campus faran una activitat en família, els pares o mares podran acompanyar als infants en una activitat a la piscina a partir de les 19.30 h, i el 31 d´agost, faran una exhibició al cinema, a partir de les 20.00 h.
Preus
El preu mensual dels campus és de 150 €/mes i els de l’escola matinera és de 30 €/mes. Hi ha descomptes per segon germà, famílies nombroses i fills de treballadors del Consell de Formentera.