Canvi a la banqueta de S.D. Formentera

28

La societat deportiva Formentera ha anunciat el canvi d’entrenador en el seu primer equip per a la pròxima temporada. D’una banda ha comunicat que Víctor Basadre no seguirà al capdavant de la banqueta.

Basadre, va arribar a l’equip al febrer de 2020 després de la dimissió de Gómez Roa i a causa del decret d’alarma, només va poder dirigir l’equip en les últimes dues jornades de lliga contra el Mallorca B i el Platges de Calvià, abans de que el campionat quedés aturat.

D’altra banda l’equip ha anunciat el fitxatge del tècnic català Raúl Pérez per dirigir l’equip les dues pròximes temporades. El mister arriba procedent del Laredo de Cantàbria que juga a la tercera divisió i que ha acabat el campionat com a líder, amb el que l’equip càntabre podrà disputar el play off d’ascens a 2aB.

Amb quaranta-tres anys, Raúl Pérez ha exercit la major part de la seva etapa d’entrenador a Cantàbria. Es va iniciar en les categories inferiors del Racing de Santander entre els anys 2010 i 2014 on va guanyar 4 lligues en 4 temporades. L’última va ser amb l’equip juvenil a Divisió d’Honor.