Cap de setmana de màxima activitat en el Cosmitos E.C.

44
Les alumnes de l'escola Cosmitos

Dissabte va ser un dia ple d’activitats del Cosmitos començant amb la participació de l’Escola en la Diada de l’Esport que ha organitzat el Consell de Formentera i ha acabat amb el primer partit de l’equip sènior en Lliga Regional d’Eivissa i Formentera.

Les jóvens promeses han fet una demostració per equips on pares, mares i amics i amigues han pogut constatar les habilitats de les prebenjamines, benjamins, alevins i infantils. La Diada va acabar amb un partit entre l’Infantil A i infantil B amb un resultat de 3-1.

A la tarda el sènior va caure contra la Penya Esportiva Santa Eulàlia, 0-8.

El Cosmitos va lluitar fins al final, però la falta de jugadores autoritzades per la Federació Balear de Futbol no va permetre tenir una banqueta plena de canvis com és habitual.
La Capitana del Cosmitos, Esther Mena, està decebuda per no haver pogut comptar amb tota la plantilla a la pista després de tota la preparació per afrontar la nova temporada.

Des del Club s’espera que les tramitacions de les fitxes de la Lliga Regional Femenina d’Eivissa i Formentera es puguin fer com més aviat millor per tal de competir amb les plantilles al 100%.