Cap de setmana per als infants

16

Passades les festes nadalenques i després d’un petit recés, arriba el moment de reprendre els espectacles infantils i a Formentera com ja és tradicional en aquestes dates té lloc la mostra d’espectacles infantils. Hi haurà representacions aquest divendres, dissabte i dilluns.
La primera actuació serà aquest divendres 17 de gener a les 18 h a la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc. La companyia Festuc Teatre presentarà el “Carretó de Contes”, una història de superació. La companyia de Lleida ha ideat un espectacle “màgic i divertit” per a tots aquells que vulguin pujar al seu carretó i endinsar-se al paradís de somnis. Un muntatge de proximitat, amb estímuls tàctils, visuals i sonors que està recomanat per a nens i nenes a partir de 2 anys. L’entrada és gratuïta.

La segona actuació serà aquest dissabte 18 de gener a les 18 h a la Sala de Cultura (Cinema). La mateixa companyia de teatre presentarà a Formentera “Adéu Peter Pan”. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment. Un conte d’ara i sempre, per a gaudir-lo amb tota la família. El preu de l’entrada 5 euros per a infants. Adults, gratuït.
“Adéu Peter Pan”, ha set guardonat amb el Premi Fetén 2019 al Millor Espai Escènic, Premi al millor espectacle a la 21a Fira de teatre de Castella i Lleó, candidat Premis Max 2019 de les arts escèniques, finalista Premi Xarxa Alcover de la 30a Fira de Teatre Infantil i Juvenil La Mostra d’Igualada 2018, entre d’altres.

I el dilluns 20 de gener en horari escolar, la companyia La Impaciència representarà “La minyonia d’un infant orat”, Premi Bòtil 2019. La representació de l’obra La minyonia d’un infant orat, de l’escriptor mallorquí Llorenç Riber és un espectacle per viure, veure i tornar-se sentir com un nen.
Aquesta obra ha estat guardonada amb el Premi Bòtil “Balears ofereix teatre i literatura”.