Casa Pacha obrirà el pròxim 20 de maig a Migjorn

842

Un hotel i restaurant amb encant situat a la platja Migjorn de Formentera ocupant l’espai dels antics apartaments i restaurant Es Arenals.
Casa Pacha Formentera, un lloc íntim i sofisticat pensat per al benestar i el relax, que obrirà el 20 de maig, en la petita de les illes Pitiüses: Formentera.
La nova Casa de Pacha a Formentera, consta de 14 habitacions i un restaurant amb capacitat per a uns 120 comensals, destaca per la seva decoració mediterrània, obra de l’estudi de Patricia Galdón i pels seus espais totalment integrats amb la naturalesa, a pocs passos de la platja, entre les dunes i en harmonia amb l’entorn.
Casa Pacha és la fusió entre un servei al client relaxat i un disseny molt cuidat, una “llar lluny de la llar” que emfatitza la vida relaxada i l’espontaneïtat, on poder abraçar el veritable esperit lliure de Formentera, permetent als qui el visitin desconnectar per a reconnectar. Encant i autenticitat que recorda als orígens de la marca Pacha.
Nick McCabe, CEO del Grup Pacha comenta: “Aquesta obertura significa un moment clau per a l’evolució de la nostra experiència de marca i una oferta per a un públic més adult, però que, per descomptat, conserva aquesta sensació de sorpresa i diversió que tant ens caracteritza. Formentera, és la primera de les nostres “cases” i té a veure amb la senzillesa, l’originalitat i l’alentiment”.
Situada a la platja més extensa de Formentera, les habitacions de Casa Pacha estan emmarcades per les espectaculars vistes a la mar. D’acord amb l’estil de l’illa, trobarem tons neutres, sòls de formigó polit i materials naturals com la fusta i el lli que combinen amb cistelles d’espart i ceràmiques, donant com a resultats interiors contemporanis que aporten, sobretot, sensació de calma.
A més, la història de Pacha és present -de forma molt subtil-, en cadascun dels seus racons; en l’entrada amb una imatge icònica de Pacha dels anys seixanta; les habitacions batejades amb diferents noms com a “Hippy”, “Lío” o “Ricardo” i els llibres que documenten la rica i llegendària història de la marca. Tot això, emmarcat per una banda sonora hipnòtica: el rumor de la mar.
Casa Pacha també albergarà el primer quiosquet de Pacha, un restaurant a la platja, on poder menjar i beure amb els peus descalços sobre la sorra. El restaurant, obert tot el dia, ofereix plats senzills alhora que deliciosos i de primera qualitat, producte de km0, posant l’accent en peixos i mariscos frescos.
El benestar i la sostenibilitat també seran prioritats. En harmonia amb la naturalesa, a casa Pacha els llits de massatge se situen sota els pins i al costat de les dunes. També s’oferiran classes de ioga. I, d’acord amb els propis objectius de sostenibilitat de Formentera, Casa Pacha estarà lliure de plàstics i, a més, donarà suport a iniciatives mediambientals locals, a través de la pròpia Fundació Pacha i d’Eivissa i Formentera Preservation.
A més de Casa Pacha Formentera, Grup Pacha està expandint la seva presència internacional aquest estiu amb l’obertura de Destí Pacha Mykonos i Embolic Mykonos.