Cinc casos positius obliguen a l’Hotel Riu La Mola a extremar la precaució

865

El brot de cinc nous casos positius en Coronavirus entre treballadors de l’Hotel, s’ha produït entre operaris de manteniment que no tenen contacte directe amb els clients. Els afectats romanen aïllats als seus domicilis, atesos per les Unitats d’Atenció Primària.
La cadena RIU, ha organitzat un dispositiu en col·laboració amb les autoritats sanitàries i el Consell de Formentera per fer les proves PCR a tots els treballadors i poder descartar que hi hagi algun cas asimptomàtic. L’hotel compta amb una plantilla de 100 treballadors.
El protocol que aplica la cadena en aquests casos és l’ús de mascareta i guants i seguir de forma estricta els protocols de seguretat i higiene.
Normalitat entre els clients
Els turistes hostatjats a l’Hotel continuen les seves vacances amb total normalitat, gaudint dels banys a la platja i a la piscina o practicant diversos esports al sol de juliol de Formentera.
El Consell demana “calma i responsabilitat”
Per la seva banda, la presidenta del Consell Insular de Formentera ha comunicat que “estan en contacte amb les autoritats sanitàries i l’empresa afectada per col·laborar en tot el que sigui necessària”.
La presidenta ha afegit que “Formentera ha tengut una situació molt favorable en les darreres setmanes sense casos detectats a l’illa, pel que cal recordar que aquesta és una pandèmia mundial i no es pot abaixar la guàrdia”.