“Color Cubano” mostra la identitat cubana a l’Ajuntament Vell

38

Aquests dies, ocupa la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell la mostra “Color Cubano“. L’autor de la mostra és Joaquim Seguí, mallorquí, establert a Eivissa, cardiòleg de professió però amb una intensa trajectòria com a fotògraf des de l’any 2011. L’exposició està formada per quaranta instantànies preses a l’illa caribenya amb els seus habitants com a protagonistes absoluts. L’exposició és el reflex i la conseqüència del llibre que porta el mateix nom “Color cubano“, editat el 2017, llibre de fotografia acompanyat de poesies de Nicolás Guillén i altres poetes cubans i textos de Leonardo Padura amb pròlegs d’Omar de León, Carmen Alemany i Fanny Tur.

Les fotografies de Cuba que es poden veure en aquesta exposició són un exercici d’aproximació, discret i respectuós, per prendre el pols a la complexa actualitat d’una societat que, després d’anys de revolució i de bloqueig comercial, lluita per trobar una nova identitat sense renunciar als seus orígens, a les seves creences, a la seva cultura… a les seves conquestes.

L’exposició es podrà visitar del 16 al 27 de març de 2021, horari d’11 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Excepte diumenge i dilluns matí que la sala roman tancada.