Comencen les escoletes 2020/21 marcades per la Còvid-19

15

Avui han començat 102 infants el curs escolar a les escoletes de Formentera. El Coronavirus també ha fet que les instal·lacions dels dos centres s’hagin hagut d’adaptar a la nova situació.
78 infants de 0 a 3 anys han començat avui a l’Escoleta de Sa Miranda i 24 ho han fet a la del Camí Vell. Aquestes escoletes són un dels serveis més apreciats pels usuaris, ja que permet la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares i familiars dels petits.
Entre educadores, personal de suport i direcció hi ha 23 professionals que tenen cura dels petits, a més de la tasca del personal de cuina i neteja.
Tot i que s’han establert uns protocols molt clars contra el Coronavirus, està clar que amb els infants és més complicat.

Davant d’aquesta complicació les educadores segueixen mesures de seguretat com ús de mascareta i neteja de les classes i joguines diària.
A l’Escoleta de Sa Miranda s’han habilitat cinc entrades diferents segons el grup d’edat i a la des Camí Vell, dos, a més les entrades i sortides són escalonades per evitar aglomeracions i cap adult pot accedir al centre, al que els infants entren de la mà de les educadores.
Els infants, formen grups bombolla i no es barregen amb altres classes i no comparteixen espais.

L’horari del centre s’ha escurçat enguany de 7,30 a 14,30 i no hi ha servei de descans després del dinar.