Comerciants des Pujols es queixen de les obres d’embelliment per les inundacions

148

Els veïns des Pujols, van ser els més afectats per les inundacions de baixos i soterranis que es van produir per les pluges d’ahir. Es queixen de què les recents estrenades obres d’embelliment no contemplen l’evacuació d’aigua de manera adequada.
La pluja d’ahir va ser molt irregular a Formentera, 81 litres a Sa Cala a La Mola, 18 a Migjorn i 42 a Es Pujols. Tot i no ser ni molt menys a on va ploure més, la pràctica totalitat d’establiments del Carrer Punta Prima es van veure anegats per l’aigua.

Sílvia Torres d’Strivancus, manifesta a Formentera Ràdio: “És evident que les obres estan molt mal fetes, com demostra el fet que una pluja de 42 mm que és molt habitual a Formentera va deixar negats tots els comerciants d’aquesta part a tocar de la platja”.
Els bombers van haver d’actuar també retirant aigua de diversos aparcaments tant públics com privats, que van quedar anegats. Les noves obres d’embelliment des Pujols pareix que no estan pensades per evacuar l’aigua d’una ploguda que si bé va ser generosa no va ser un diluvi a Es Pujols.
Les xarxes socials s’han omplert de comentaris d’indignació, criticant aquesta situació i el Consell ha reaccionat avui dient que “revisarà el correcte funcionament de la infraestructura i estudiarà la manera de minimitzar les possibilitats que es torni a repetir aquesta situació”.
Els bombers, els serveis de neteja i les brigades municipals han continuat avui amb les tasques de treure aigua, netejar i condicionar els carrers.