Continua sense atendre inspeccions la ITV

39

Des del passat dia 12 la Inspecció Tècnica de Vehicles no pot atendre les cites concertades, ja que els dos tècnics que habitualment fan les proves es troben de baixa.
El Consell de Formentera, responsable de la instal·lació va anunciar fa 10 dies que treballaven per incorporar de manera urgent, nou personal amb el que cobrir les necessitats del servei.
Van fer l’oferta d’ocupació i s’ha iniciat el procés de creació d’un borsí per poder disposar de mecànics de manera més àgil en cas de necessitats especials, com és el cas.
La llista d’espera per passar la inspecció és superior als 3 mesos, el que ha generat moltes queixes entre els conductors, alguns d’ells han presentat instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
El partit de l’oposició Sa Unió va exigir la reobertura immediata del servei i va criticar el que consideren una “manca de previsió” per part del Consell.
No es pot circular sense la ITV
Recordem que la llei actual contempla sancions de 200 euros per conduir amb la ITV caducada o amb un informe desfavorable i de 500 euros si l’informe és negatiu.
En cas d’accident la companyia asseguradora no cobrirà els danys propis.