Curs de ceràmica per a adults

34

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, posa en marxa aquest hivern el curs de ceràmica per a adults 2021/22 que es desenvoluparà durant els mesos de
novembre, gener i febrer al centre Antoni Tur ‘Gabrielet‘. Les persones interessades ja es poden inscriure des d’avui i fins al 8 de novembre a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC) o de manera presencial a l’OAC.

Remedios Castillo

La vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha mostrat la seva satisfacció per poder celebrar el curs aquest hivern, “en un any molt trist per tots per la mort de Remedios Castillo, l’ànima creativa d’aquest curs”. Per a Ana Juan, “na Reme va ser més que una professora i ceramista, i això es veu per l’afecte que va donar i rebre dels seus alumnes i persones que la coneixien. Segur que ella estaria molt orgullosa de veure que continuam amb la seva feina”. Amb aquesta oferta es vol donar resposta a les persones que vulguin donar continuïtat als cursos de ceràmica, així com d’adquirir nous coneixements, en diferents maneres de fer ceràmica.
La professora del curs d’enguany serà la ceramista Tania Agredano. El curs té places limitades i es podrà realitzar en horaris de matí i tarda. El preu és de 220 euros, amb un descompte del 30% per a joves de menys de 25 anys, jubilats i persones amb discapacitat.