Dia gran de les Festes de la Mare de Déu d’Agost

38
Imaràntia actuarà aquesta nit amb RetrUC

Avui és el darrer dia per gaudir dels actes preparats per l’associació de reis mags de Formentera, amb motiu de la celebració de la Mare de Déu d’Agost avui 15 d’agost.
La plaça de l’església de Sant Ferran serà de nou el punt de trobada a partir de les 20 hores amb Missa sonada i cantada a càrrec del cor de Sant Ferran. Es farà una ofrena floral a Santa Maria i presentació de nens i nenes a la Mare de Déu.
Després Es Xacoters i Es Pastorells oferiran Ball Pagès, però no estaran sols, en aquest cas els acompanyaran la Colla de Sant Jordi, la de Sa Bodega, la de Buscatell i la de Balansat, totes elles vingudes d’Eivissa. Es convidarà a bunyols casolans.
A les 22:30 Imaràntia oferirà el concert d’homenatge al grup eivissenc UC amb el seu espectacle Retruc, versionant cançons tradicionals del mític duet. Seguidament, el grup valencià Niuss tancarà la nit de concerts amb els seus èxits actuals.
La nit acabarà amb discomòbil per a poder ballar fins tard.
Us recordem que durant totes les festes, la barra dels reis mags de Formentera serveix entrepans calents per a finançar la festa.
Es recomana dur el got de casa per a reduir la petjada ecològica.