Dijous i Divendres se celebra el I Fòrum Marí d’Eivissa i Formentera

46

La trobada se centrarà en analitzar 3 eixos fonamentals: L’efectivitat de les reserves marines, la qualitat de l’aigua de la mar i la reducció dels plàstics.

Alguns dels organitzadors i participants al Fòrum

El Fòrum consisteix en dues jornades de debat, que comptaran amb la participació de ponents com el destacat activista ambiental de Filipines, Von Hernández; el naturalista i explorador de National Geographic, Mike Fay; el fundador de la marca de roba sostenible feta amb productes reciclats, Ecoalf, Javier Goyeneche; el científic i ambientalista, Perre-Yves Cousteau; i el nedador de llarga distància en aigües obertes, Miquel Sunyer.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, dirigida a tota mena de públic, és convertir-se en un espai de referència anual de debat i construcció de propostes que puguin “revertir la greu situació a la qual fa front el medi marí”, han apuntat des de l’organització.

A més, el grup promotor i les entitats col·laboradores elaboraran un document de deu compromís o recomanacions mediambientals amb la finalitat que siguin assumits per administracions, empresaris i societat civil.
Als dos dies del Fòrum se li sumessin altres activitats culturals i es preveu ampliar els coneixements als més petits.