Dilluns comencen les inscripcions per als cursos d’estiu de l’Escola de Vela

72
Escola de vela

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el pròxim dilluns 20 de juny s’inicia el període d’inscripció als cursos d’estiu de l’Escola de Vela, que es faran entre el 27 de juny i el 2 de setembre al Centre d’Esports Nàutics de Formentera. En total, s’han previst cinc cursos amb una durada de dues setmanes cada un: del 27 de juny al 8 de juliol; de l’11 de juliol al 22 de juliol; del 26 juliol al 5 d’agost; del 8 d’agost al 19 d’agost, i del 22 d’agost al 2 de setembre. Cada curs es pot realitzar en tres franges horàries, de dilluns a divendres: de 9.00 a 11.15 hores, d’11.45 a 14.00 hores i de 16.30 a 18.45 hores.
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha animat els infants i joves de l’illa a inscriure’s a aquests cursos “per iniciar-se en l’esport de la vela que, a més, ens posa en contacte amb la nostra mar”. La consellera ha destacat que prop d’un centenar de nens passaran cada dia per l’Escola de Vela aquest estiu.
Les inscripcions es formalitzaran una setmana abans de l’inici de cada curs, per facilitar la participació de més infants. S’impartiran cursos de vela i surf de vela de diferents nivells (iniciació, perfeccionament i continuació dels equips de regates i preregates que hi ha tot l’any). Els primers, a partir dels cinc anys, i els de surf de vela, a partir dels set anys.
Les inscripcions es faran de manera presencial al Centre d’Esports Nàutics de 8 a 15
hores. Per a més informació, es pot contactar amb el Centre a través del correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat .