Dilluns comencen les inscripcions per als cursos d’estiu de l’Escola Municipal de Vela

38
Escola de vela

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el pròxim dilluns 14 de juny s’inicia el període d’inscripció pels cursos d’estiu de l’Escola Municipal de Vela que es faran entre el 28 de juny fins al 3 de setembre al Centre d’Esports Nàutics de Formentera. Els cursos estan dirigits a nens de 5 anys en endavant que sàpiguen nedar.
La durada dels cursos és de dues setmanes de dilluns a divendres. Les inscripcions es formalitzaran una setmana abans de l’inici de cada curs, per facilitar la participació de més infants. Es realitzaran tres torns de cursos de diferents nivells. Els alumnes que tenguin entre 5 i 17 anys i sàpiguen nedar podran apuntar-se a vela, i els que tenguin 7 i 17 anys o més, i sàpiguen nedar podran accedir a surf de vela.
Per als adults estarà reservat el dissabte al matí en dos torns de classes lliures amb monitor, de 10 a 12 hores i de 12 a 14 hores.
Les inscripcions es faran de manera presencial al Centre d’Esports Nàutics de 9 a 14 hores. Per a més informació es pot contactar, al mateix horari, al telèfon 663 673315 i al correu electrònic cenf@conselldeformentera.cat.
D’altra banda, els usuaris del Centre de Dia començaran el curs d’estiu el divendres 25 de juny.