Divendres torna l’activitat a les instal·lacions esportives municipals

35

El Poliesportiu Antoni Blanc, les pistes de tenis i pàdel i la pista municipal d’atletisme amb restriccions horàries i del 30% de l’aforament, a causa de les mesures obligatòries establertes arran de la Covid-19.

Poliesportiu: atenció individualitzada i cita prèvia
L’activitat al poliesportiu s’organitza de manera individualitzada amb cita prèvia, sense contacte físic ni ús de vestidors i en diferents espais (gimnàs i sala multiús). Aquesta activitat està oberta a tothom i només permetrà l’atenció a una persona per entrenador i per torn. També s’ha prioritzat l’ús de les instal·lacions per als esportistes d’alt rendiment de l’illa Per sol·licitar cita, s’ha de demanar 24 hores abans al telèfon 971 32 12 40. L’horari de la instal·lació serà de dilluns a divendres de 8.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 21.00 h. Aquestes activitats seran gratuïtes fins a l’1 de juny, segon informa la conselleria d’Esports.
A l’entrada del poliesportiu els usuaris seran informats de les normes d’higiene i organització que han de complir per realitzar les activitats.

Pel que fa a les pistes de tenis i de pàdel, es tornen a obrir demà i l’aforament màxim és de dos jugadors per pista. A més, de les sis pistes, quatre de tenis i dos de pàdel, només podran obrir dues pistes en total al mateix temps, un 30 % de la capacitat. Els usuaris poden reservar cita a través de l’aplicació de gestió de reserves del club de tenis, via telefònica al telèfon 636 23 06 66 o al grup de Whatsapp del mateix club.

Respecte a la pista d’atletisme, aquesta només s’obre per a esportistes d’alt rendiment. Així mateix, també s’obren les instal·lacions de l’Escola de Vela, i ja es pot fer servir el material del magatzem a l’aire lliure.
La consellera d’Esports, Paula Ferrer, ha explicat que «aquest és un primer pas per reprendre l’activitat esportiva a les instal·lacions municipals. Al mateix temps s’està treballant per poder obrir la resta d’instal·lacions sempre complint les mesures de seguretat establertes i quan l’illa vagi complint les fases de desescalada». Ferrer ha demanat responsabilitat als usuaris, els ha agraït «la seva paciència en aquest temps» i ha confiat que «a poc a poc també es pugui recuperar la normalitat esportiva a l’illa».