Dos nous casos de Coronavirus a Formentera

83

En les darreres 24 hores s’han detectat dos nous positius a la nostra illa, són casos lleus o asimptomàtics que estan rebent seguiment domiciliari per Atenció Primària. Això deixa en 7 els casos actius a Formentera, cap d’ells requereix atenció hospitalària. El total de casos acumulats a Formentera des del passat mes de març.
D’altra banda segons informa l’Àrea de Salut de les Pitiüses set de cada deu llits destinats a pacients hospitalitzats per covid-19 a les Pitiüses estan lliures actualment. L’ocupació d’aquesta àrea se situa en el 29,4% en tenir ocupades 38 de les 129 places disponibles. Existeixen 40 llits a la Unitat F de Medicina Interna, 56 més a Ca na Majora i 33 per pacients crítics positius en covid.
Actualment hi ha 33 persones ingressades en les unitats covid de l’Hospital Can Misses, Medicina Interna F i Ca na Majora, cinc més a l’UCI i set més a la part medicalitzada de l’hotel pont.
D’altra banda, el Laboratori de Can Misses ha detectat en les últimes hores 36 nous contagis, 34 a Eivissa i els dos de Formentera.
Així mateix s’han donat 29 altes i la xifra de pacients actius se situa en els 580 casos, set més que ahir. Hi ha 535 persones que pel seu estat lleu o asimptomàtic reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària, 528 a Eivissa i els esmentats set pacients de Formentera.
Finalment, segueix baixant el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, que passa de 38 a 36, ​​dels quals 15 són positius, tres menys que en l’últim recompte.