Dos nous positius en Coronavirus a Formentera, 49 casos

36

L’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha detectat 46 nous casos, en les darreres 24 hores, 2 d’ells a Formentera. Per una altra banda han registrat 26 noves altes. En aquest moment queden 49 pacients actius a Formentera i 755 a Eivissa, el que significa 20 casos més que en la jornada anterior. 59 pacients estan hospitalitzats, un d’ells és de Formentera. Tres dels pacients ingressats ho estan a l’UCI.
48 persones estan essent ateses pels equips d’Atenció Primària als seus domicilis a Formentera i 697 a Eivissa.
Pel que fa als professionals, hi ha 19 positius, 4 d’ells a l’Hospital de Formentera i 49 treballadors en vigilància activa.
Des que va començar la pandèmia, Formentera acumula un total de 89 casos.
20 dels positius corresponen a 4 brots a Formentera
Segons informa la Conselleria de Salut Formentera té 4 brots i Eivissa 17.
Dels quatre brots de Formentera, tres són d’àmbit familiar i social i un d’àmbit laboral. S’han diagnosticat 20 casos positius i 16 persones resten sota vigilància a conseqüència d’aquests brots.
A més, hi ha altres 17 brots detectats a les Pitiüses: quatre tancats i 13 encara actius. En total, incloent-hi els nous brots comunicats avui, des del mes de maig s’han diagnosticat 194 positius a les Pitiüses relacionats amb brots i 303 persones han estat o estan en vigilància com a contactes de proximitat.