Dotze anys vivint en una cova a es Cap

1917

El Consell Insular de Formentera ha instat una persona que es trobava ocupant com a residència habitual una cova pròxima al far de Cap de Barbaria a què tregui les seves pertinences, abandoni el lloc i el deixi en perfectes condicions.

Dijous passat agents de la Policia Local es van desplaçar acompanyats d’una supervisora de territori a aquesta cova després de tenir coneixement que aquesta estava sent habitada ja des de l’any passat per una persona. En arribar van comprovar que la cova estava totalment condicionada per a viure, amb un cert mobiliari i altres estris, a més de nombroses restes d’escombraries.

La persona que ocupava aquest enclavament com a residència habitual va assegurar estar vivint en la cova més de 12 anys, temps en el qual va aprofitar per a dotar-la d’unes certes comoditats i mobiliari.

Des del departament de Gestió Ambiental li van recordar que estava cometent una irregularitat relacionada amb l’acampada il·legal i li van donar un termini d’un parell de dies perquè retiri totes les seves coses de la cova i procedeixi a deixar-la totalment neta.