El cable elèctric entre les Pitiüses serà declarat d’utilitat pública pel Govern

40

El projecte del tercer cable elèctric entre Eivissa i Formentera està en fase d’al·legacions. Si el govern demana la declaració d’utilitat pública, s’agilitzarien els terminis de l’obra.

En una reunió duta a terme aquest matí amb el conseller de Transició Energètica del Govern, la presidenta del Consell Alejandra Ferrer li ha demanat la implicació del Govern per resoldre el problema que suposa la subestació elèctrica des Ca Marí i que exigeixin a la companyia Gesa el correcte manteniment de les esteses elèctriques.

Ferrer ha insistit en el fet que “s’ha de fer un anàlisi de la situació energètica a Formentera, per sabre com estem i que necessitem i poder garantir una reducció del consum i energies netes”.
Per la seva banda el Vicepresident, Juan Pedro Yllanes ha destacat la bona entesa entre les dues administracions i ha manifestat la seva voluntat de donar suport a al comerç de proximitat.


A la reunió també hi ha
 assistit el director general d’Energia del Govern, Ferran Rosa, la vicepresidenta del Consell, Ana Juan, el conseller de Mobilitat, Rafael González i el conseller de Medi Ambient, Antonio J.Sanz.