El calendari de 2020, dedicat a “les illes de Formentera”

118

Un nou any el Consell, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic edita el calendari anual per repartir entre els ciutadans.
Enguany el calendari mostra onze illes del litoral formenterer, a més d’un dels seus picatxos, el que hi ha entre la punta de l’Anguila i el racó de s’Alga, i es Freus. D’aquesta manera, en el calendari apareixen la imatge i l’origen etimològic de les illes de s’Espardells’Espardelló, s’Espalmador, Castaví, d’en Forn, de ses Parreres, o l’illa des Fonoll Marí, entre d’altres.
Recordem que en edicions passades la temàtica d’aquesta campanya s’havia centrat en les
diverses varietats de figues, del raïm, dels ormejos de pesca o de la prehistòria de Formentera a través dels seus jaciments.
El que es pretén amb l’edició d’aquest calendari és mostrar i donar a conèixer part de la toponímia, en aquest cas, costanera de l’illa de Formentera. Les fotografies han set realitzades per n’Alfredo Montero. S’han fet un total de dos mil exemplars, i es poden aconseguir a diferents seus del Consell Insular de Formentera, com ara, l’Oficina d’Atenció Ciutadana, el poliesportiu Antoni Blanc, l’àrea de Cultura situada a Sant Ferran de ses Roques o la Casa del Poble de la Mola.