El Catamarà de Xarli Diego nou programa de Formentera Ràdio

98

“El Catamarà” és un programa radiofònic presentat i dirigit per Xarli Diego. Un programa basat en música (d’abans i d’ara), una entrevista per programa, i molt sentit de l’humor. Té una hora de durada. S’emetrà des d’aquesta mateixa setmana per Formentera Ràdio tots els dijous a les 12 del migdia, i es podrà tornar a escoltar els dissabtes a les 10 del matí a la
freqüència del 101,3 F.M.; per internet al web de l’emissora formenteraradio.cat.” Després d’emès es podrà escoltar o descarregar al web de Formentera Ràdio. A la mateixa pàgina hi ha una aplicació pels telèfons Android.
Als propers “Catamarans” s’entrevistarà a Guillem Roma, Lluís Sánchez de Vernal, l’històric Juan Bau i Pep Sala de Sau.
Xarli Diego ha publicat recentment el llibre “Gràcies per la música! editat per Pagès Editors i prorrogat pel cantant internacional italià Al Bano.

Xarli Diego a “El Joc del Segle”

Així mateix, Xarli Diego ha estat el presentador del programa “El Joc del Segle” de TV3 i de la mítica emissió “Caspe Street” de Ràdio Barcelona de la SER, on entrevistava artistes com Dire StraitsSupertramp, Bonnie Tyler, Eddy GrantCindy LauperThe Manhattan TransferClaudio Baglioni o Mecano, entre molts altres. Més recentment ha estat cap de premsa de Tricicle i anteriorment també va ser assessor de La Trinca i el seu “No passa res” a TV3.
El programa compta amb la subdirecció de Judith Diego, la seva filla, periodista, i un bon equip de col·laboradors.
Xarli Diego està molt content que s’emeti El Catamarà per Formentera Ràdio: “Valoro molt aquesta illa i aquesta ràdio. Fer ràdio per Formentera amb música i tocs d’humor és fantàstic!”
A Formentera Ràdio estem encantats de poder comptar amb un professional, com en Xarli en la nostra programació.