El Consell busca la fórmula per prorrogar els quioscos aquest estiu

368
Foto: piratabus.com

La institució ha fet una consulta jurídica per saber si és viable la pròrroga dels serveis dels quioscos de platja, als concessionaris que els han explotat en els darrers 9 anys i que ara han quedat fora de les licitacions que s’estan duent a terme, per diversos motius.
El procés de les noves concessions s’està allargant per les al·legacions presentades i a mitjans de maig, ningú veu viable que hi hagi quioscos abans de la temporada alta, tenint en compte, que aquestos s’han d’adjudicar i s’han de fer les instal·lacions i contractar el personal.
En aquest sentit, els antics concessionaris conserven les infraestructures dels quioscos que van desmuntar el passat desembre i seria relativament ràpida la seva nova instal·lació.
Han set molts els que han demanat aquesta pròrroga, entre ells els mateixos antics concessionaris que ja ho van suggerir a l’abril i més recentment la PIMEF, el partit de l’oposició Sa Unió i ahir mateix la patronal hotelera.

Participa en la nostra enquesta:

ENQUESTA: Creus que s'hauria de buscar la fórmula legal per a prorrogar les concessions dels quioscos fins que es coneguin els nous concessionaris?

Loading ... Loading ...