El Consell de Formentera assumirà les despeses de defensa de Jaume Ferrer en el “Cas Contractes”

70

El procediment que està tramitant el jutjat d’instrucció núm. 12 de Palma a instància del Partit Popular i pel Ministeri Fiscal, contra determinades persones per presumpta prevaricació administrativa, investiga al expresident del Consell, Jaume Ferrer.
Un cop el jutjat ha admès a tràmit la corresponent querella criminal interposada contra Jaume Ferrer referint-se a actuacions exercides per ell, com a president, l’actual Presidenta del Consell, Alejandra Ferrer ha proposat l’assumpció de les despeses de defensa i representació per part de la institució insular.

En aquest sentit el secretari del Consell dóna compte d’aquest acord de la comissió de govern i ho comunica al Ple de la Corporació.

Suport de GxF
Per la seva banda Gent Per Formentera ha emès un comunicat en el qual mostra el seu suport a l’expresident i president d’honor de la formació, després de la compareixença del passat divendres en el jutjat pel “Cas Contractes”.
El partit de Ferrer recorda que el març de 2019, la justícia ja va decretar l’arxivament provisional d’aquest cas en considerar que no estava acreditat el delicte de prevaricació en diverses adjudicacions directes a empreses de Jaume Garau. En el cas de Formentera es tracta d’estudis del baròmetre turístic que Jaume Ferrer va defensar com a correctes, d’acord a llei i a preus de mercat.