El Consell de Formentera presenta el seu nou equip de Govern

70

Després que els resultats de les passades eleccions hagin conformat un nou mapa polític a Formentera i que s’hagi hagut de produir un pacte entre GxF i PSOE per governar, el dibuix de la institució ha canviat respecte a les darreres legislatures.
La presidenta durant els pròxims 28 mesos serà la candidata dels insularistes Alejandra Ferrer que també assumirà la gestió d’Ordenació i Promoció Turística.
Els darrers 20 mesos de legislatura la socialista Ana Juan assumirà la presidència i fins aleshores ocuparà la vicepresidència primera i les àrees d’Habitatge, Gent Major, Comerç i Emprenedoria.
La vicepresidència segona queda en mans de Susana Labrador (GxF) que continuarà al capdavant de les àrees de Cultura i Educació.
El vicepresident tercer serà Rafael Ramírez (PSOE) que assumirà les àrees de Benestar Social, Gerència (la figura del gerent desapareix en el nou organigrama) i Transparència.

Fins a un total d’onze conselleries
Pel que fa a la resta de carteres, Rafael González (GxF) seguirà al davant de Mobilitat i Territori, la socialista Raquel Guasch es posarà al capdavant d’un nou departament dedicat a la protecció del Patrimoni, la Política Lingüística i Formació, el nou conseller insularista Pep Marí durà Infraestructures, Sector Primari i Interior, la responsabilitat de Medi Ambient i Serveis d’Inspecció recaurà sobre Antonio Sanz (PSOE), Vanessa Parellada quedarà al cap de les àrees de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Igualtat i LGTBI, Paula Ferrer (PSOE) serà la responsable de les àrees d’Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars i finalment Hisenda, Economia i Serveis Generals es queden en mans del més veterà dels consellers, Bartomeu Escandell.
Pel que fa als càrrecs de confiança, Isabel Juan seguirà com a secretària de Presidència, Elena Trinidad també continua com a Cap de Premsa i Carlos Bernús també renova com a cap de Promoció turística.