El Consell estrena 7 cotxes elèctrics

28

El Consell de Formentera ha presentat avui 7 nous vehicles elèctrics que s’incorporen a la flota de la institució amb la voluntat de promoure una mobilitat més sostenible. La inversió de 204.000 euros ha estat finançada amb el Fons de Sostenibilitat que aporta el Govern Balear
El camí cap a la mobilitat elèctrica va començar a Formentera ara fa 10 anys amb la instal·lació dels primers punts de recàrrega elèctrica i avui la institució insular ha donat una passa més amb la incorporació a la seva flota de vehicles d’aquests 7 cotxes Peugeot 100% elèctrics i que faran servir els treballadors de les àrees de Serveis Insulars, Inspecció, Mobilitat, Territori, Notificació, Policia Local i Noves Tecnologies. El Consell ja disposa d’una furgoneta i tres motos elèctriques amb el que completa una flota d’11 vehicles.

D’altra banda és contínua primant l’ús d’aquest tipus de vehicles per part de particulars i turistes amb la gratuïtat de l’estacionament en zona blava, a l’aparcament des Pujols i en l’accés al parc natural. I també s’ofereix la càrrega gratuït en els punts de càrrega públics.