El Cosmitos comença la lliga el 14 de novembre

29
Les "cosmites" campiones del Torneig de la Dona, ciutat d'Eivissa.

L’equip de Futbol Sala femení Cosmitos E.C. ja té el calendari de Competició de la Lliga Federada Regional d’Eivissa i Formentera que començarà el 7 de novembre.
Us adjuntem textualment el comunicat del Cosmitos:
Participen 5 equips que són: – Sant Josep
– Cosmitos Esportiu Club
– Puig d’en Valls
– Peña Deportiva Santa Eulàlia B
– UD Isleñas

El Cosmitos Esportiu Club descansarà la primera jornada i jugarà el seu primer partit el 14 de novembre contra la Penya Deportiva B a casa.

La lliga s’allargarà fins al 6 de febrer a partir de quan, segons informa la Federació de les Illes Balears, es disputarà la Copa.

Aquest any els equips de les Pitiüses es divideixen en 2 competicions: la Lliga Regional d’Eivissa i Formentera i la Lliga Autonòmica gràcies a l’impuls de la Federació de Futbol Balear del futbol femení en els darrers 2 anys. A la Lliga Autonòmica participen equips de totes les Illes Balears. El Cosmitos aquesta temporada mantindrà un equip sènior en comptes dels dos que van competir la temporada passada per concentrar els esforços del Club en l’Escola Cosmitos que ja compta amb 50 inscripcions de jugadores entre 5 a 13 anys.

El Cosmitos afronta aquesta nova temporada amb il·lusió després de proclamar-se campiones del “I Torneig de la Dona, ciutat d’Eivissa” que es va celebrar el passat diumenge 17/10 al Poliesportiu Es Viver. Aquest torneig es va celebrar amb l’objectiu de visibilitzar l’esport femení 🏆🏆⁣. El torneig va ser organitzat pel Gasifred AtUD Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa.

La Capitana del Torneig Anna Riera va declarar en l’entrega de trofeus que l’equip amb concentració i esforç va poder guanyar els dos partits disputats disfrutant d’una tarda de futbol sala femení amb un ambient d’esportivitat excepcional visibilitzant la feina dels clubs pitiüsos per fomentar l’esport femení i en aquest cas de la modalitat de futbol sala. “Estem molt contentes pel primer trofeu que ens duim cap a Formentera. L’equip sènior està format per jugadores cadets, juvenils i majors d’edat i poder concentrar-te i esforçar-te perquè les més joves puguin viure la sensació del que significa guanyar un torneig ha estat molt gratificant.”

20 d’octubre 2021
Daisee Aguilera
Presidenta