El Cosmitos vol jugar a la lliga de Balears

114

El club formenterer de futbol sala femení, que acaba de néixer, està competint en la lliga privada de les Pitiüses AIDEB, en la que juguen 9 equips i finalitzarà al febrer.
Per poder participar en àmbit balear a la lliga federada, només manca un equip més. El mínim d’equips que necessita la Federació de Futbol de les Illes Balears és de quatre i fins a la data han set ja tres els que s’han afegit al nou projecte, entre ells el Cosmitos Formentera.
Daisee Aguilera del Cosmitos ha manifestat a Formentera Ràdio que “hi ha ajudes del Govern perquè federacions puguin fomentar l’esport femení, el que converteix el moment en una bona oportunitat”.
Trobada de jugadores a Formentera
D’altra banda el Cosmitos ha organitzat per aquest dissabte, la I Trobada de futbol sala femení, en la que es donaran cita una cinquantena de jugadores d’entre els 7 i els 18 anys. Participaran en la trobada, el CD Unión i la Penya Santa Eulària.
Escola de futbol sala
Els divendres, les al·lotes que vulguin provar si els agrada el futbol sala, ho poden fer al Poliesportiu de l’IES Marc Ferrer, en l’escola que ha organitzat el Cosmitos. Es fan dos torns, de 7 a 13 anys a partir de les 17 hores i les majors de 13 anys a partir de les 18 hores.