El cuiner formenterer David Padilla seleccionat per a un nou concurs d’alta cuina

47

Recentment va quedar tercer classificat en el prestigiós concurs nacional de tapes GMChef i ara ha set seleccionat per participar en el Premi Promeses de l’alta cuina de “Le Cordon Bleu” de Madrid, juntament amb altres 50 estudiants de cuina.
Padilla que cursa estudis de cuina al Centre de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de la Universitat de Barcelona, va aconseguir un període de pràctiques al restaurant de dues estrelles Michelin, Les Cols, de Fina Puigdevall en l’anterior concurs i en aquest opta a un primer premi d’una beca de més de 23.000 euros, per estudiar un diploma i un segon premi d’una beca de 8.500 euros per estudiar un certificat.
Ara Padilla haurà de gravar en vídeo una recepta abans del 31 de gener, i si el plat que proposa queda entre els 10 finalistes participarà a Madrid en la final que es disputarà a l’abril.