El far de La Mola es podrà visitar tot l’any

37
Visitants de dilluns al Far

A partir de demà es canvia l’horari d’aquest nou espai i estarà obert de dimarts a dissabte, de 10 a 14 hores. Diumenge i dilluns romandrà tancat.
El nou equipament cultural i educatiu es va obrir el passat 1 de juliol.
El far ha quedat dividit en dues àrees expositives. D’una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l’aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

En aquesta darrera zona, des del passat divendres 11 d’octubre està exposada la mostra “Erró al Far”. La mostra està formada per 12 litografies sobre paper, estampades a color i datades entre els anys 2001 i 2012, pertanyents al fons que el mateix artista va donar a l’àrea de Cultura del Consell Insular de Formentera.

L’entrada general té un preu de 4,50 euros. Per als residents de Formentera, menors de 18 anys i persones en atur l’entrada és gratuïta, mentre que pensionistes i estudiants paguen un preu reduït de 2,5 euros.