El Formentera prescindeix de Samu San José

109

La SD Formentera ha comunicat la decisió de prescindir dels serveis de Samu San José com a Secretari Tècnic i Director de l’Escola de Futbol, de cara a la temporada 2020/2021.
El Club justifica la decisió “en el context del pla de reajustament pressupostari per a la pròxima temporada que ha preparat la junta gestora per fer front a la situació econòmica heretada i agreujada per la complicada conjuntura econòmica i social que tindrà el nostre entorn en els mesos vinents”.
En el comunicat el Club agraeix la tasca del jugador càntabre en aquests moments difícils.
Un defensa molt complet
Samu San José es va formar a les categories inferiors del Racing de Santander i va debutar a la primera divisió amb Manolo Preciado com a entrenador la temporada 2005-06, la següent campanya va jugar cedit a l’Sporting de Gijón que jugava a segons divisió, també amb Manolo Preciado. Després es va incorporar a la disciplina de la U.D. Las Palmas fins al 2011.
Després va fitxar per la Ponferradina de Segona Divisió B amb qui va pujar a Segona A i es va quedar dues temporades més.
Després d’un curt període en el futbol mexicà, va tornar a Espanya per jugar amb el Llagostera i finalment a la temporada 2017/18 va fitxar pel SD Formentera.