El Govern prorrogarà aquest dilluns les limitacions i decidirà sobre la vacunació obligatòria

94

El Consell de Govern aprova aquest dilluns diversos acords per a prorrogar amb lleugers canvis la limitació nocturna de reunions socials i decidir sobre la vacunació com a requisit per a determinades activitats.

Quant a les limitacions de la mobilitat, es tractarà d’una pròrroga de les condicions actuals encara que s’introduiran petits canvis atesa la situació de cada illa tant des del punt de vista de la incidència com de la pressió hospitalària.
Formentera preveu reduir en una hora la limitació de reunions socials entre no convivents en situar-se la seva incidència acumulada en 438 casos, per cada 100.000 habitants.
D’aquesta manera no es podran fer reunions entre no convivents entre les dues i les sis del matí.

La resta d’illes, segons les mateixes dades, es mantenen en nivells per sobre de 450 casos pel que no es modificarien les restriccions.

El segon acord del Consell de Govern contempla el requisit de la vacunació per a determinades activitats.

En aquest sentit, l’Executiu balear està pendent de les resolucions dels tribunals d’algunes Comunitats Autònomes en relació amb aquesta qüestió.

L’advocacia de la comunitat està estudiant les possibilitats que tenen les Illes per a exigir el certificat de vacunació.