El govern traurà a concurs la primera i la darrera barca per 550.000 euros

24

La barca de les 6 del matí d’anada a Eivissa i la de les 22.30 de tornada a Formentera quedaran garantides mitjançant un concurs públic. Així ho ha avançat el conseller balear de mobilitat, Josep Marí Ribas, en la seva compareixença de pressupostos al Parlament. L’executiu autonòmic ha previst una partida de 554.129 euros per a la convocatòria d’un concurs públic.
D’aquesta manera s’atén una petició de les navilieres, que reclamaven aquest concurs per poder oferir aquests serveis que són deficitaris empresarialment i que el Consell de Formentera sempre ha defensat que són de vital importància per als residents.
Satisfacció al Consell
La presidenta del Consell, Ana Juan, ha valorat avui l’anunci “És una bona notícia que, d’una vegada per totes, es garanteixi de manera definitiva aquest servei d’interès públic i s’atenguin les demandes de la ciutadania de Formentera. Anam avançant en la millora d’aquest servei, i el següent pas ha de ser l’aprovació del decret que desenvolupi la Llei de transport marítim de Balears”, ha afirmat la presidenta Ana Juan.