El jove cuiner formenterer David Padilla de nou en concurs nacional

32

La nova edició del Premi Promeses d’Alta Cuina, organitzat per l’escola Le Cordon Bleu de Madrid ja espera amb els braços oberts a David Padilla i al seu plat que ha anomenat “Mosaic d’Hivern”.
El formenterer que s’està formant a la prestigiosa escola universitària d’hostaleria de Catalunya ha hagut de configurar el plat amb pasta fresca, salmó i salsa francesa. Amb aquests ingredients cada cuiner pot aportar el que consideri oportú i gravar un vídeo amb la seva recepta per a competir en el concurs. Padilla sempre hi posa un toc de la seva illa en els seus plats i en aquest cas hi ha set mitjançant vi des Cap de Barbaria, farina de blat formenterer i alguns ingredients que es vol guardar.
La final d’aquest concurs serà el 23 d’abril i els guanyadors opten a diverses beques per poder seguir formant-se en la prestigiosa escola que organitza el certamen.
El vídeo de la recepta el podeu veure aquí i donar suport al cuiner formenterer en l’enllaç que et permet votar.