El jutjat dona la raó al Consell en la decisió de no revisar una llicència de construcció a Punta Gavina

1023

Els tribunals han tornat a avalar la decisió del Consell de Formentera de no revisar la llicència d’obres concedida en el seu dia al propietari de MANGO, Isak Andic, per a la construcció d’una mansió a la zona protegida de Punta Gavina.
El jutjat contenciós administratiu núm. 1 de Palma ha desestimat el recurs que havia presentat l’empresari Leo Stöber, qui, recordem manté altres processos penals contra membres de la institució per altres causes. El propietari del complex de Punta Prima haurà de pagar les costes del procés judicial fins a un màxim de 1.000 euros.
El Consell va acordar en 2018 no revisar la llicència d’obres de l’habitatge de Punta Gavina, argumentant que el tràmit d’informació pública del Projecte d’Obres presentat va ser “invalid i ineficaç”. També va denunciar l’absència d’un informe jurídic.
La sentència conclou que “s’ha de desestimar la demanda sense necessitat d’entrar a examinar altres motius, ja que resulta ociós”.
Recordem que el Consell de Formentera també ha denegat les peticions plantejades per Stöber de revisar la llicència d’obres de l’altre habitatge a la mateixa zona de Punta Gavina, propietat de l’amo de Ferrovial, Rafael del Pino.