El lluitador Alessio di Chirico es disculpa a les xarxes per la seva agressió a Omar Bouhia

898
Alessio di Chirico

El lluitador professional, Alessio de Chirico ha publicat una disculpa per l’agressió al taxista de Formentera, Omar Bouhia, en la que assumeix el seu error i explica la seva versió dels fets.
Reproduïm íntegrament el text:
“Ara que estic a casa i la meva família ja no corre perill és el moment de què posi llum sobre què va succeir. Sortim del restaurant a on vam sopar i cridem al taxi, el conductor va insistir a deixar-me posar al seient de davant, deixant els nens en el seient de darrere sense cadires de cotxe amb la meva dona que ja teia als seus braços a un dels nostres fills que s’havia adormit. Durant el viatge el meu fill es va colpejar el cap en diverses ocasions amb el seient de davant. Mancant un seient adequat per a nens i sense la presència d’un adult per sostenir-lo. No havia pensat en el risc que això suposava quan vaig decidir seguir amb la carrera, però durant el viatge em vaig espantar i preocupar i insistentment li vaig demanar al conductor que em deixes anar darrere amb el meu fill. El conductor va frenar bruscament enmig del camp amenaçant de deixar-nos allà enmig de la foscor i els nens estaven espantats i no va voler tornar al restaurant per a cridar a un altre taxi. En reprendre la carrera el meu fill es va colpejar de nou el cap amb el seient i ens vam tornar a queixar respectuosament i va tornar a parar en ple camp.

Imatge del compte d´instagram del lluitador

Quan vam arribar a l’hotel, vam tenir una discussió verbal i ens vam insultar i ell va venir cap a mi i em va posar la mà a la cara i jo vaig reaccionar, hi ha vídeos que ho demostren.
M’he equivocat i estic disposat a pagar les conseqüències del meu error, em sento avergonyit pel que ha passat. Vaig deixar de fer esport professional fa un any per a poder estar amb la meva família i avui m’arriben amenaces de mort per a la meva esposa i els meus fills.
Assumeixo tota la responsabilitat. Vaig dedicar tota la meva carrera a defensar i difondre els valors de la lleialtat, l’esportivitat i el respecte i sóc totalment conscient que la violència no és la solució de res, en cap circumstància.
Accepto les crítiques i demano disculpes a tota la gent que he decebut amb totes les meves forces. Però sobretot demano disculpes a la persona que vaig colpejar.
També demano que deixin a la meva família fora d’aquesta situació”.
L’agressor va reconèixer la pallissa en la seva declaració al Jutjat número 2 d’Eivissa i la magistrada el va posar en llibertat sense fiança en considerar que “no existeix risc de fuga”.
Omar continua ingressat i demà serà operat
Omar Bouhia va ser traslladat a Can Misses després de l’agressió i està ingressat en planta a l’espera de demà ser intervingut de les 5 fractures de la cara (3 del pòmul, 1 del septe nasal i 1 de la conca de l’ull).
Concentració de repulsa
L’Associació de Veïns de Formentera (AVIF) ha convocat als ciutadans de Formentera a una concentració pacífica aquest dijous, 25 de maig, a les 18 hores a la plaça de Sant Francesc sota el lema: “Tothom contra la violència”.