“El model d’illa” a debat en una taula redona aquest dimarts

262

Aquest dimarts l’Obra Cultural Balear de Formentera ha organitzat una taula redona per abordar la situació actual i de futur de l’urbanisme, la protecció del territori i la presència d’entitats ecologistes a Formentera.
La situació que s’ha produït sobre les licitacions dels nous quioscos de platja, que inicialment han anat a parar a empreses de capital forà a l’illa i la venda i lloguer de diferents establiments emblemàtics a inversors externs, i l’inici d’una nova temporada turística, fan que aquest sigui un bon moment per a reflexionar sobre el creixement urbanístic de l’illa en els darrers anys i sobre la derivació cap a un turisme de masses, beach clubs i quioscos de luxe.
Està afavorint Formentera l’entrada de capital de fons d’inversió, perjudicant les petites i mitjanes empreses familiars? Cap a on volem anar? Quin és el nostre model d’illa?
La taula redona serà aquest dimarts a les 19.30 hores al Centre Antoni Tur “Gabrielet” amb la intervenció del conseller de territori, Rafael González, l’advocada Maite Ferrer, Neus Prats del Gob d’Eivissa i la representant de l’Associació de Veïns de Formentera, La taula estarà moderada pel periodista, Toni Ruiz.
L’acte es podrà seguir en directe pel Canal de YouTube de Formentera Ràdio, us podeu connectar en aquest enllaç i està organitzat per l’Obra Cultural Balear de Formentera amb la col·laboració de Formentera Ràdio.